Βραδιά πανσέληνου

Η μεγαλύτερη ρομαντική βραδιά στην Κάρλα

το «ορεινότερο» χωριό του Πήλιου σας υποδέχεται

 

Η μεγάλη γιορτή της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου είναι εδώ, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις στο κοινό που ανταποκρίνετε στο κάλεσμα της Άνω Κερασιάς για να απολαύσει την ξεχωριστή αυτή φεγγαρόλουστη βραδιά.

Στο αίθριο, φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Άνω Κερασιά, θέση «Τσαΐρι», δίπλα στο καμένο από τους γερμανούς, σχολείο, το κοινό έχει την ευκαιρία να ακούσει μοναδικές ερμηνείες  για το φεγγάρι και επιλεγμένα τραγούδια από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Νίκο Αντύπα, Λίνα Νικολακοπούλου, Μάνο Λοϊζο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Μίμη Πλέσσα, Θάνο Μικρούτσικο, Απόστολου Καλδάρα, Νότη Μαυρουδή κ.α.

Η εκδήλωση, διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου με την υποστήριξη της Ε.Κ.Π.Ο.Λ. (Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης Περιφέρειας Θεσσαλίας), τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Θεσσαλίας και Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας) και έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό καθώς την παρακολουθού πάντα αρκετά άτομα.

Info: 6987150503 και 6979013238 (Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου)

Μετάβαση στο περιεχόμενο